SEO

Boost dine søgerangeringer og oplev en stigning i trafik

Få forbedret synlighed på udvalgte søgeord og se en stigning i organisk trafik til din hjemmeside

TILTRÆK DET RIGTIGE PUBLIKUM

Den hemmelige ingrediens, der booster din online synlighed

Analyse & Research

Vi starter med at identificere din virksomheds målgruppe og konkurrenter og skræddersyer derudfra en strategi til optimering af din hjemmeside.

Søgeordsundersøgelse

Der udføres en grundig søge- og nøgleordsundersøgelse for at identificere de mest relevante søgeord til din virksomhed.

On-Page SEO

Vi optimerer din hjemmesides struktur, indhold og metatags for at sikre, at søgemaskinerne tydeligt forstår hvad det er du tilbyder.

Indhold & Optimering

Overbevisende indhold er kernen i SEO. Vi opretter og optimerer indhold, så det henvender sig til din målgruppe og leder organisk trafik til din hjemmeside.

Link Building

Links fra andre anerkendte hjemmesider er afgørende for at forbedre hjemmesidens autoritet og troværdighed hos søgemaskinerne.

Månedlig Statusrapport

Ved udgangen af hver måned modtager du en rapport med overordnet information om hvordan det går med din hjemmeside.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til SEO?

SEO står for Search Engine Optimization og handler i al sin enkelthed om at gøre det muligt at blive fundet på søgemaskiner, såsom Google, af de, der leder efter én. Med de rigtige tricks og strategier kan man få ens hjemmeside til at placeres højere på søgemaskinernes ranglister og derved blive bemærket af flere mennesker og øge den organiske trafik til din hjemmeside.

SEO er afgørende for virksomheder, da det hjælper med at forbedre online synlighed, øger webstedstrafikken og øger sandsynligheden for at tiltrække potentielle kunder. Det bidrager også til bedre brugeroplevelse og troværdighed.

SEO er en langsigtet strategi, og udsigterne for at se resultater kan variere baseret på faktorer såsom industri, konkurrence og din hjemmesides aktuelle tilstand. Generelt bør man forvente at mærkbare forbedringer kan tage flere måneder.

Vi laver en grundig søgeordsundersøgelse, hvor vi kigger på din branche, målgruppe og overordnede mål for din virksomhed. På den måde finder vi de mest relevante søgeord, som stemmer overens med det du tilbyder og som har en betydelig søgevolumen.

Ja, vi kommer muligvis til at optimere på din hjemmesiden i form af tekniske justeringer og ændringer i tekstindhold. Vi vil dog altid rådføre os med dig, før vi foretager væsentlige ændringer så vi sikrer at ændringerne er i overensstemmelse med dine ønsker for hjemmesiden.

UFORPLIGTENDE RÅDGIVNING

Skal vi hjælpe dig med SEO?

KONTAKT GODGRAFIK

Lad os tage en uforpligtende snak om dit projekt

Telefon

+45 30 27 83 11

Email

kontakt@godgrafik.dk

Online Kalender

Book et møde her